Service

De Haas BV heeft service hoog in het vaandel staan.

Reparaties en aanpassingen worden in onze eigen werkplaats, of op locatie uitgevoerd door zeer gekwalificeerd personeel.

We beschikken over een ruim magazijn met nieuwe en gebruikte onderdelen. Vervangend materiaal is in overleg te huur / te leen.

Keuringen

Wij verzorgen de periodieke controle van elektrische apparaten volgens de NEN 3140!

De arbowetgeving verplicht bedrijven om kritische arbeidsmiddelen periodiek te inspecteren. Wilt u in aanmerking komen voor certificaten zoals ISO, VCA etc dan kan dat alleen als kan worden aangetoond dat er periodiek wordt geïnspecteerd.

Dit kan bij ons in de werkplaats, maar wij kunnen ook een keuring op locatie verzorgen! Informeer naar de mogelijkheden.

Werkplaats

De Haas heeft een werkplaats waar wij de reparaties en keuringen voor u uitvoeren. De aanwezige monteurs zijn goed getrainde specialisten die op de hoogte zijn van de technische achtergrond van uw machines/materieel. Hierdoor kunnen wij snel en accuraat reparaties en onderhoud uitvoeren, zodat u zo min mogelijk hinder heeft van een onderhoudsbeurt aan uw machine.

Onderdelen en vervangend materiaal is veelal op voorraad en door goede afspraken met leveranciers en importeurs zijn niet voorradige onderdelen snel leverbaar.

De Haas biedt u dus niet alleen een goede prijs, maar ook uitstekende service!